consumul de carne
De ce e sanatos sa renunti la carne.
noiembrie 20, 2017
iubirea
Ce este iubirea? Tu stii sa iubesti cu adevarat?
noiembrie 26, 2017

Fără transmutare nu există transformare.

transformare

Poate ca ati auzit de de bypass-ul spiritual, de acea tendinta de a zambi frumos, de a rosti afirmatii, a gandi pozitiv si a” face fata” realitatii , foarte des intalnita printre cei care isi doresc “iluminarea”.

Comunitatile care sustin acest lucru doar intaresc iluzia, caci Iluminarea este un proces distructiv, cel putin initial. E nevoie sa scoti la lumina, sa intelegi si sa vindeci, tot ce nu este adevarat despre lume si despre tine insuti.

Daca nu constientizezi minciunile pe care le spui altora despre tine si minciunile pe care ti le spui tie insusi despre tine, te amagesti singur ca esti “pe cale”.  In asta consta de fapt munca cu “umbra” ta.

Adyashanti, un invatator spiritual din America spunea: 

 


“ Oamenii nu vor sa se trezeasca. Ei vor versiunea lor proprie de trezire. Adica vor sa fie fericiti in starea lor de somn. Si asta e ok. Pana aici au ajuns ei cu evolutia. […] Impulsul autentic de a te trezi e un pic infricosator, atunci cand il simti, stii ca e real. Cand e nevoie sa abandonezi orice fel de conditie impusa, cand renunti la cum ai vrea tu sa fie trezirea ta sau cum ai vrea sa fie calatoria ta, intelegi ca e nevoie sa abandonezi iluzia ca ai detine controlul.

Din experienta mea, toata lumea spune ca vrea sa  descopere adevarul, pana cand realizeaza ca Adevarul  ii va despuia de cele mai adanci idei , credinte, sperante si visuri la care tineau pana atunci. Libertatea iluminarii inseamna mult mai mult decat experienta iubirii si pacii. Inseamna sa descoperi un Adevar care iti va rasturna cu susul in jos credintele  despre viata si despre tine insuti. Pentru cineva care este pregatit, acest lucru va fi incredibil de eliberator. Pentru cineva care inca se mai agata de ce stia ca e Adevarul….este extreme de provocator.

Cum stii daca esti pregatit?  Cand esti dispus sa fii absolut consumat, cand esti dispus sa devii combustibil pentru o flacara ce nu se va stinge niciodata”.(Adyashanti)


 

Perioada prin care trecem ne obliga sa luam o hotarare clara. Vedem in jurul nostru oameni fortati de Univers sa schimbe ceva, sa isi asume responsabilitatea, sa isi dea voie sa isi urmeze sufletul, sa aleaga constient … si pentru asta sunt presati la maximum. Din acest motiv apar la suprafata din ce in ce mai multe lucruri  pentru a fi transformate. Unii se elibereaza, altii incerca sa faca fata , sa suporte presiunea “intarindu-se” prin diverse metode, (inclusiv bypass-ul spiritual), pentru ca nu se pot inca detasa, desprinde de vechile moduri de gandire si operare din paradigma 3D.

Vrei sa acoperi durerea din viata ta, frustrarile si neimplinirile, sau vrei sa te trezesti? Cam la acesta intrebare e nevoie sa raspundem ca sa transcendem bypass-ul spiritual.

Cum transmutam?

  • Iesi din constiinta de victima si de invinovatire – asta presupune multa responsabilitate pentru tot ceea ce simti, fara sa blamezi pe nimeni . Scrie-ti toate problemele apoi ia-le pe rand la analizat. Pe cine dai vina? Cum te percepi pe tine in acea situatie?
  • Nu te ascunde dupa rationalizarile mintii tale, constientizeaza  proiectiile emotionale – nimic din ce vezi in jurul ta nu e diferit de ce se gaseste in tine
  • Nu lua nimic personal , scapa de importanta de sine  – in momentul in care ai inceput sa reactionezi la ceea ce fac altii si pornesti o vendetta, atunci energia ta negativa te trage si mai in jos
  • Dezvolta-ti compasiunea, intelegerea pentru ceilalti oameni – cei netreziti nu stiu ca dorm
  • E foarte usor sa devii “revolutionar”, sa urli cat de cu susul in jos e lumea asta, cat de nedreapta si cat de multa lumea rea, paranoia sau sociopata exista !!  Dar e teribil de greu sa accepti ca lumea este doar o proiectie a tot ceea ce avem noi in interiorul nostru, ca fricile, frustrarile sau tenebrele din inconstientul colectiv au facut posibila o astfel de fata dezagreabila a lumii in care traim. E mai usor sa acuzi decat sa iti asumi faptul ca ai nvoie de vindecare!
  • Iti vindeci problemele tale daca esti dispus sa treci prin focul alchemizarii din tine insuti – lucreaza cu umbra ta!
  • Fii mereu recunoscator, ai multumire si pastreaza-ti acea uimire de copil , acea “mirare ca esti”.
  • Slabeste controlul, lasa-te ghidat, condus de raul vietii, ai incredere, respira, fa macar un pas inapoi
  • Simplifica-ti viata cat mai mult posibil

Frecventa este totul in acest joc al vietii – cu cat esti mai aliniat vibrational, cu atat te deschizi pentru a primi ceea ce ti se cuvine. Nu te mai lupti sa obtii, vin toate catre tine.

 

Acest articol a fost scris de Cristina Tomescu, de la Quantum Coaching. 

Facebook Comments Box
Send this to a friend