YOGA PENTRU CORPORATII


Corectarea posturii

Eliberarea durerilor de spate

Eliberarea tensiunilor fizice

Buna circulatie a sangelui

Inima sanatoasa

Energie si vitalitate

Claritate mentala

Concentrare

Relaxare


yoga pentru corporatii


Cursuri si Tabere de Yoga

 

Scoala Dhyana Yoga ofera sesiuni de Yoga, cursuri si tabere personalizate pentru grupuri corporate incepand de la 10 persoane participante.

Cursurile si sesiunile de Yoga pot avea loc fie la sediul Dhyana Yoga, fie la sediul companiei dumneavoastra, la ore alese de comun acord.

In ce priveste taberele, organizam iesiri la munte sau la mare pentru grupuri de persoane, pe o perioada cuprinsa intre 3-10 zile. In acest timp, cei inscrisi la tabara vor beneficia de sesiuni zilnice de Yoga, vor invata tehnici de respiratie si relaxare si vor invata sa mediteze. In plus, vor afla informatii inedite despre alimentatia sanatoasa, somn, postura, anatomie si obiceiuri sanatoase.

 


yoga pentru corporatii


 

Yoga pentru manageri si angajati.

 

Am conceput un program bine structurat de Yoga si Meditatie care se adreseaza atat managerilor cat si angajatilor din corporatii, care au joburi de birou.

Am constatat ca un mare numar de oameni care participa la cursurile noastre vin din randul celor care lucreaza pentru marile corporatii. Astfel, ne-a venit idea sa oferim un program personalizat, care se adreseaza necesitatilor acestor persoane, care petrec 8 ore pe zi pe scaun, in fata calculatorului, opereaza cu un volum mare de informatie si de multe ori sufera de  stres din cauza deadline-urilor.

 


In ce consta cursul de Yoga si Meditatie pentru manageri si angajati.

 

Cursul cuprinde o parte practica si o mica parte teoretica.

Partea practica consta in:

Realizarea unor posturi yoga pentru a obtine beneficii specifice,

Practicarea unor exercitii de respiratie care ajuta la regasirea claritatii mentale si la echilibrarea emisferelor celebrale.

Acestea sunt urmate de obicei, de o relaxare ghidata si de

O meditatie.

 

Meditatia are o gama larga de beneficii, de la sporirea concentrarii mentale si pana la imbunatatirea memoriei. Meditatia nu mai este ceva ascuns in templele Buddhiste, din fericire ea e accesibila oricui astazi iar noi putem medita pentru a deveni oameni mai buni si pentru a ne imbunatati performantele la lucru.

De la celebra Oprah Winfrey si pana la Ariana Huffington, fondatoarea Huffington Post, o multime de oameni de afaceri au adoptat meditatia in rutina lor zilnica. Iar rezultatele sunt vizibile.

 


yoga pentru corporatii


 

In ce priveste partea teoretica, la curs oamenii vor primi informatii despre exercitiile practicate, beneficiile acestora, anatomie si sfaturi pentru o viata sanatoasa.

 


Care sunt beneficiile acestor cursuri:

 

Beneficii fizice:

Corectarea posturii

Sustine sanatatea coloanei vertebrale

Ajuta la eliberarea de durerile de spate

Eliberarea tensiunilor fizice

Buna circulatie a sangelui in organism

Sustine sanatatea inimii si a tuturor organelor

Ajuta la eliminarea oboselii

Creste nivelul de energie si vitalitatea

 

Beneficii psiho-mentale:

Ofera claritate mentala

Sporeste capacitatea de concentrare

Elimina stresul, tensiunea si anxietatea

 


 

Mai multe informatii la:

Telefon: 0722.662.486

Email: contact@meditatie-yoga.ro  .

 


yoga pentru corporatii


 

Send this to a friend