Retragere Yoga si Detox – In Inima Naturii

25 – 27 Mai

 

Te invitam sa-ti iei un ragaz de liniste si sa ni te alaturi intr-o Retragere de Yoga si Detoxifiere in Parcul National Piatra Craiului, pentru a iti descoperi natura interioara, alaturi de Andrei Visan, instructor Yoga.

 


retragere yoga


Cand?

Am ales sfarsitul lunii mai pentru acest eveniment, atunci cand soarele este caldut dar nu inca fierbinte ca sa ne abata de la practica. Retragerea va incepe Vineri, 25 mai si se va incheia Duminica seara 27 mai (28 mai este zi libera).

 

Unde?

Suntem invitati sa ne redescoperim pe noi insine, intr-un paradis al Naturii, cu izvoare cristaline si aer curat plin cu prana.

  

Imbratisat de crestele impunatoare ale muntilor Bucegi si masivul Piatra Craiului, satul Magura, comuna Moeciu, care a ajuns sa se intreaca in Financial Times cu cele mai cunoscute orase din lume, este locul in care timpul parca a stat in loc si din care nu vrei sa mai pleci niciodata.

  

In Pensiunea Mosorel ne vor astepta niste oameni minunati ce au pus cate putin din inima lor in acest loc minunat, construit cu mainile lor pana in cel mai mic detaliu, reinviind arta mestesugului in lemn si pictura traditionala romaneasca. (www.cazarepensiunemagura.ro)

 


retragere yoga


 

Intr-un spatiu incarcat de mister si energie vindecatoare, inconjurati de muntii ce inca poarta trecutul marilor taine initiatice, ne vom intoarce ACASA (AKASHA), in locul acela din interiorul nostru unde nu exista  nici grija, nici suparare, nici ingrijorare ci doar pace si lumina.

 De ce retragere?

Scopul retragerii este de a ne descoperi sau redescoperi natura interioara, pacea ca fundal al fiintei noastre si sanatatea.

Intr-o abordare holistica vom creea conditiile sa ne hranim sanatos corpul fizic, energetic, emotional si mental pentru o reechilibrare armonioasa.

Alaturi de instructorul de yoga Andrei Visan vom invata posturi (asane) care reechilibreaza corpul fizic si energetic, vom invata relaxarea si mediatia pentru echilibrarea corpului emotional si mental.  Vom invata tehnici de purificare prin respiratie (pranayama), prin detoxifiere (shank prakshalana) dar si despre cum putem sa aplicam yoga in viata de zi cu zi in. Vom afla despre beneficiile yoga, despre corpurile subtile, functionarea si echilibrarea chakra-elor. Vom afla despre Yoga Sutra a lui Patanjali, parintele Yogai si alti maestrii precum Ramana Maharshi, Nisargadata Maharaji, Mooji…

In plus, pe parcursul retreat-ului vom avea ocazia sa descoperim bucataria vegana, cu toate beneficiile ei, putand  sa participam, pe rand, daca dorim, la prepararea meselor. Vom avea 3 mese pe zi, mancare vegana, organica, insotita de sucuri din legume si fructe proaspete.

 


retragere yoga


Program

Vineri:

Va asteptam cu o gustare in jurul orelor 17:00. Cei care nu pot sa ajunga la aceasta ora sunt bineveniti, pe tot parcursul serii sau a doua zi. Inainte de cina vom explora impreuna imprejurimile, bucurandu-ne de linistea naturii la apus de soare si ne vom conecta cu grupul impartasind cate ceva despre noi.

 

Sambata si duminica:

Dimineata: clasa de Ashtanga Yoga in scopul dinamizarii pentru intreaga zi urmata de o scurta meditatie 

Apoi urmeaza un mic dejun vegan insotit de un suc verde detoxifiant si

Drumetii lejere in satul Pestera, Prapastiile Zarnestilor, Poiana narciselor

Pranz vegan

Prezentarea beneficiilor practicarii Yoga, invataturi ale marilor maestrii, tehnici de purificare ale corpurilor fizic, mental si emotional, meditatie vipassana

Sesiuni de Hatha Yoga, meditatie vipassana, mindfulness, tehnici de relaxare

 


detoxifierea de primavara


 

Seara se va incheia cu:

O cina vegana urmata de

Vizionari de filme spirituale.

 


Transport

Ne vom organiza sa ajungem la Magura cu masinile personale. In timpul inscrierilor, vom avea grija sa ne grupam cat mai bine.

 


Cine este Andrei Visan?

Andrei Visan este instructor Yoga acreditat de catre Yoga Alliance, cu o experienta de peste 12 ani. Andrei este specializat in Hatha Yoga si in Ashtanga Yoga si preda cursuri de Hatha yoga si meditatie in cadrul scolii Dhyana Yoga (www.meditatie-yoga.ro). In ce priveste tehnicile de meditatie, Andrei este un practicant al meditatiei Vipassana, dar si al meditatiei Inimii spirituale, metoda lui Ramana Maharshi.

 


retragere yoga


Detalii practice

 

Pret pachet descris mai jos: 400 lei

Inscrierea se face prin achitarea sumei integrale in contul de mai jos si trimitand mail la adresa de email:

contact@meditatie-yoga.ro confirmarea platii.

Contul pentru achitarea avansului sau a costului integral:

Andrei Visan, Banca Transilvania

RO88BTRLRONCRT0435957201

Pachetul include

 

2 nopti cazare in camera dubla cu baie proprie

6 mese vegane si raw-vegane cu legume de la ferma BIO EcoKult (ecokult.ro)

4 sesiuni yoga (ashtanga yoga si hatha yoga)

2 sedinte de meditatie /zi

Costul nu acopera transportul si eventualele mese sau bunatati suplimentare pe care le puteti comanda la fata locului din bucataria pensiunii.

Precizari suplimentare

 

Persoanele care au alergii la anumite alimente sunt rugate sa ne anunte pt a nu le folosi in preparate

 

Mai multe informatii la:

 

Telefon: 0724380844

Email: contact@meditatie-yoga.ro

 

Facebook Comments

Send this to a friend